Uitnodiging Eindcongres Beter Aanbesteden 12 december 2024 Burgers' Zoo in Arnhem

Aangeleverd door: MKB-Nederland

Na 4 jaar eindigt het programma Beter Aanbesteden op 31 december 2024. Het programma richt zich op het verbeteren van het inkoopproces en de dialoog en samenwerking tussen overheden en ondernemers. Ook na afloop van het programma streven MKB Nederland en VNO-NCW ernaar dat deze 2 doelgroepen elkaar weten te vinden en de dialoog met elkaar blijven aangaan. Het eindcongres draait daarom om kennis uitwisselen en netwerken. 

Tijdens het congres wordt het belang van beter aanbesteden benadrukt: het programma stopt, maar beter aanbesteden stopt nooit. Het kan altijd beter, daar heb je elkaar bij nodig!  

Burgers’ Zoo 
Het eindcongres vindt plaats op de inspirerende locatie Burgers’ Zoo in Arnhem. Sociale dieren zoals olifanten, leeuwen en orka’s doen ook aan klantenbinding. Steek je kop dus niet in het zand én kom naar het eindcongres op 12 december 2024 van 15:30 tot 19:30 uur (met inloop vanaf 14:30). Als deelnemer van het congres mag je de dierentuin trouwens de hele dag bezoeken.  

Programma 
Het programma bestaat uit 3 onderdelen, waaronder een talkshow en het terugkijken en vooruitblikken naar de toekomst van Beter Aanbesteden. Met succesvolle praktijkvoorbeelden wordt laten zien hoe het beter kan. Er is uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het programma wordt afgesloten met een bekende Nederlander die ons meer vertelt over waarom en wat we van de apen kunnen leren.  

14:30 - 15:30:  Inloop & registratie

15:30 - 15:35: Start Eindcongres - Laureen Peskens
Dagvoorzitter Laureen Peskens, heet je welkom en geeft een vooruitblik van het programma.  

15:30 - 17:00: Succesvol Beter Aanbesteden  
Tijdens het middagprogramma is er een talkshow door Laureen Peskens, worden er succesvolle praktijkvoorbeelden besproken en neemt Theo van der Linden je mee aan de hand van prikkelende stellingen.   

17.00 - 18:45: Culinaire Safari: Ontmoet, proef en verbind 
Ga met elkaar in gesprek onder het genot van lekker eten en drinken.  

18:45 - 19:30: Waarom we moeten vlooien - Patrick van Veen
Patrick van Veen over waarom we van de apen kunnen leren.  

Klik hier voor meer over het programma. Meer weten over de sprekers? Klik hier


Registreer je via: https://5plnzud.momice.events/ (https://5plnzud.momice.events/)
Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar er is veel belangstelling dus wees er snel bij.


Aangeleverd door: MKB-Nederland (https://www.mkb.nl/)

VNONCW MKB - aanbesteden 2 VNONCW MKB - aanbesteden 2