Asfaltonderhoud N242 Alkmaarseweg – Hollands Kroon

Bron: WaakSaam

UPDATE - 1 oktober 2024

Werkzaamheden in de avond en nacht en op zaterdag 5 oktober i.v.m. de weersomstandigheden

Helaas zijn de weersomstandigheden WaakSaam niet gunstig gezind en om in deze condities de kwaliteit van het asfalt te kunnen garanderen heeft WaakSaam de planning moeten aanpassen. Dit betekent dat ze voor onderstaande werkzaamheden deze week ook in de avonden en nachten moeten gaan werken en ze ook zaterdag 5 oktober 2024 nodig hebben om de werkzaamheden af te ronden. In tegenstelling tot onderstaand bericht is de rotonde Groetweg afgesloten van 2 oktober tot en met 5 oktober, in plaats van 1 oktober tot en met 4 oktober. Verder verandert er niks ten opzichte van de reeds gecommuniceerde hinder.

WaakSaam vindt dit heel vervelend, maar hoopt op uw begrip.


N242 Alkmaarseweg afgesloten van 23 september t/m 4 oktober 2024 vanaf rotonde Middenmeer t/m rotonde Groetweg
WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van maandag 23 september tot en met vrijdag 4 oktober 2024 werkzaamheden uit op de N242 Alkmaarseweg. Het gaat om het deel vanaf de rotonde bij Middenmeer tot en met de rotonde Groetweg. Ze vervangen de deklaag en dit betekent dat dit deel van de N242 afgesloten is voor al het verkeer. De rotonde bij Middenmeer is gewoon beschikbaar.


Planning en omleidingsroute doorgaand verkeer
Op maandag 23 september starten de werkzaamheden en deze zijn op vrijdag 4 oktober gereed. Gedurende deze gehele periode is dit deel van de N242 afgesloten voor al het verkeer. De rotonde Groetweg houdt WaakSaam zo lang als mogelijk open, maar men moet rekening houden met een afsluiting van de rotonde tussen 1 en 4 oktober. In deze periode is de Groetweg zelf alleen via de N248 te bereiken. De Oudelanderweg en parallelweg Alkmaarseweg zijn tussen 1 en 4 oktober niet via de rotonde te bereiken.

Tijdens de werkzaamheden volgt het gemotoriseerde verkeer een omleidingsroute via de N239 en A7.


Heeft u vragen over dit bericht?

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl (mailto:servicepunt@noord-holland.nl)

 

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

 

Bron: WaakSaam (https://waaksaam.com/nieuws/werkzaamheden-n242-alkmaarseweg-en-rotonde-groetweg/)

Alkmaarseweg - WaakSaam Alkmaarseweg - WaakSaam