Ondernemersontbijt over Cybercriminaliteit, 11 oktober

Bron: PVO NH

Gemeente Schagen, Ondernemers Federatie Schagen (OFS) en PVO Noord-Holland nodigen jou en jouw medewerkers van harte uit voor een inspirerend en gratis ondernemersontbijt tijdens de landelijke Week van de Veiligheid! Het ontbijt vindt plaats op vrijdag 11 oktober vanaf 7.15 uur bij SkagaVenture in Schagen.


Waarom dit ontbijt?

Cybercriminaliteit, het kan iedereen overkomen – zelfs ondernemers zoals jij. Wist je dat één op de vijf ondernemers te maken krijgt met een cyberaanval? Het gevaar zit in een klein hoekje: een verkeerde klik op een “foute” link is zo gebeurd. Nep e-mails, sms’jes en websites zijn steeds moeilijker te onderscheiden van echte. Tijdens dit ontbijt geven we je praktische tools om je bedrijf te beschermen tegen deze dreigingen. Samen pakken we cyberveiligheid aan, zodat jij en jouw medewerkers goed voorbereid zijn.


Speciale gast: Jaap Schouten

Spreker en trainer Jaap Schouten is gespecialiseerd in cybercrime en digitale dreigingen en geeft een exclusieve en interactieve presentatie over cybercriminaliteit. Zo deelt hij inzichten over de uitdagingen en kansen van het altijd online ‘moeten’ zijn. Hij bespreekt onder andere hoe je sterke wachtwoorden creëert en onthoudt en hoe je kunt herkennen of een e-mail te vertrouwen is. Je gaat gegarandeerd met waardevolle kennis, praktische handvatten en nieuwe inzichten naar huis!


Netwerken & Kennisdelen

Naast de inspirerende sessie is er volop gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers en medewerkers van de gemeente, ervaringen uit te wisselen en jouw vragen te stellen.


Programma

7.15 uur Inloop met een uitgebreid ontbijt
7.30 uur Welkom en introductie door wethouder gemeente Schagen
7.45 uur Interactieve presentatie over cyberweerbaarheid
9.00 uur Vragenronde en netwerken 
9.30 uur Einde ondernemersontbijt


Locatie

SkagaVenture, Witte Paal 3K, 1742 NL in Schagen
Deelname aan het ontbijt is geheel kosteloos voor ondernemers en hun medewerkers 

 

Aanmelden
Meld jezelf en jouw collega’s vóór 4 oktober aan voor het gratis ontbijt. Klik hier (https://www.pvonh.nl/agenda/Ondernemersontbijt-schagen-111024#aanmelden).

 

Bron: PVO NH (https://www.pvonh.nl/agenda/Ondernemersontbijt-schagen-111024)

Ondernemersontbijt - 11 oktober Ondernemersontbijt - 11 oktober