Strand & Land app nog sneller, handiger en slimmer!

Aangeleverd door: OFS sector Recreatie & Toerisme

De Strand & Land app heeft iets nieuws! Naast dat we de mijlpaal van 5000 downloads hebben bereikt, is de app nu uitgerust met een slimme toevoeging die de ervaring in de regio compleet verandert: een Artificial Intelligence (AI) assistent, genaamd Nova. Dit betekent dat je de app niet alleen kunt gebruiken om leuke plekken in de regio te ontdekken, maar dat je nu ook direct vragen kunt stellen aan een echte insider.

 

Een gids in je zak
De nieuwste update van de Strand & Land app brengt AI rechtstreeks naar je telefoon. Waar moet je vandaag zijn? Wat mag je écht niet missen? Waar kun je lekker lunchen met uitzicht op zee? Vraag het en krijg meteen antwoord! Nova kent de regio als geen ander en staat dag en nacht klaar om te helpen.

 

Een gouden kans voor ondernemers
De Strand & Land app zorgt ervoor dat jouw evenement direct onder de aandacht komt. Met duizenden actieve gebruikers is dit dé plek geworden om je activiteiten te promoten. Evenement aanmelden? Dat doe je gratis en binnen een paar klikken op onze website. Zo bereik je meteen een groot en geïnteresseerd publiek.

 

Voor bezoekers én inwoners
De Strand & Land app is er niet alleen voor toeristen. Ook inwoners gebruiken de app volop om te ontdekken wat er allemaal te doen is. Met een altijd up-to-date agenda die continu wordt bijgewerkt, mis je nooit meer iets.

 

Meer dan 400 evenementen in één app
Wist je dat er inmiddels al ruim 400 evenementen in de Strand & Land app staan? Geen enkele andere organisatie in de regio biedt zo’n compleet en actueel overzicht!


Sluit ook aan!
Hoe meer ondernemers meedoen, hoe beter we onze regio samen op de kaart zetten. Sluit je aan, upload je evenementen via onze website en draag bij aan de actuele agenda waar iedereen van kan genieten! Voor meer informatie, bezoek www.strandenland.nl (http://www.strandenland.nl) of neem contact op met Kees de Wit, voorzitter OFS sector Recreatie & Toerisme, via 06 53360705 of recreatie@ondernemendschagen.nl (mailto:recreatie@ondernemendschagen.nl).

Aangeleverd door: OFS sector Recreatie & Toerisme

Mockup app strand en land Mockup app strand en land