Update LEADER Kop van Noord-Holland

Bron: Nieuwsbrief LEADER

LEADER Kop van Noord-Holland ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een vitaal, beleefbaar en duurzaam platteland. LEADER richt zich op kernen tot 30.000 inwoners in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Texel en Schagen.

 

Nieuwe website online!
Goed nieuws! Na hard werken achter de schermen is de nieuwe website van LEADER in de provincie Noord-Holland online! Bezoek www.leadernoordholland.nl (http://www.leadernoordholland.nl) voor alle informatie die je nodig hebt om van een goed idee tot een concrete LEADER-subsidieaanvraag te komen. Zowel Westfriesland als de Kop van Noord-Holland zijn LEADER-gebieden. Op de nieuwe website vind je alles over de LEADER-aanpak, inclusief informatie over beide gebieden.

De eerste drie aanvragen zijn ingediend
De eerste drie aanvragen voor LEADER-subsidie zijn ingediend en zullen in juli worden beoordeeld. Hopelijk kunnen deze projecten in de gemeenten Hollands Kroon en Schagen na de zomer van start.

Op 4 juni waren er weer pitches
Op 4 juni hebben weer 8 initiatiefnemers hun projectideeën gepitcht. Zij gaan nu aan de slag met het uitwerken van de aanvragen.

23 juli derde pitchbijeenkomst in de Kop
Op 23 juli is er weer een pitchbijeenkomst. Deze vindt plaats in Atlantikwall Centrum in Huisduinen. Hier zijn mogelijk nog 1 of 2 plekken beschikbaar. Neem bij interesse contact op met de LEADER-coördinator via .

Deadline indienen subsidieaanvragen: 21 augustus 17:00 uur
De eerstvolgende deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag is woensdag 21 augustus 2024. Je volledige aanvraag, inclusief begroting en bijlagen, moet worden ingediend op het digitale platform van RVO. Check de nieuwe website voor de te nemen stappen.
Tip: wacht niet tot de laatste dag met indienen. Het systeem kan overbelast raken. Begin op tijd met het invullen van de documenten.

Vragen?
Aarzel niet te mailen naar Ilia Neudecker: [url|mailto:ilia@leadernoordholland.nl|ilia@leadernoordholland.nl (mailto:ilia@leadernoordholland.nl).


Aanvullende informatie: www.leadernoordholland.nl (http://www.leadernoordholland.nl)

Bron: Nieuwsbrief LEADER (https://leadernh.activehosted.com/index.php?action=social&chash=c74d97b01eae257e44aa9d5bade97baf.31&s=95dbf1cabc29ef5df705ab7591f46485)

Leader nieuwsbrief Leader nieuwsbrief