Personeelskrapte? Dat vraagt om Inclusief Perspectief!

Aangeleverd door: Incluvisie

Bijna iedere werkgever kampt op dit moment met personeelskrapte, terwijl er juist veel getalenteerde en zeer gemotiveerde mensen zijn die uw probleem kunnen oplossen. Mensen met een beperking of chronische ziekte staan te popelen om aan de slag te gaan, maar aarzelen vaak om te solliciteren omdat ze aannemen dat een werkgever niet op iemand met een beperking zit te wachten.

Het kan zijn dat u als werkgever wat aarzelingen heeft om iemand met een beperking in dienst te nemen, of dat u zich zorgen maakt over eventuele obstakels. Misschien vindt u het ook lastig om iemand naar zijn/haar beperking te vragen. U bent niet de enige. Een fijn gesprek kan helpen om elkaar beter te leren kennen en wederzijdse vooroordelen en aannames te laten verdwijnen.

Daarom nodigt Inclusief Perspectief, een initiatief van Incluvisie, u graag uit voor zo’n fijn gesprek tussen werkgevers en werkzoekenden. Incluvisie is een non-profit stichting die werkgevers en werkzoekenden met een arbeidshandicap met elkaar in gesprek wil brengen.

Bent u erbij?

Op 26 juni a.s. van 14.30-16.30 organiseren wij, samen met Price Waterhouse Coopers, een Inclusief Perspectief gesprek bij PWC. Meer info en aanmelden: https://www.incluvisie.nl/projecten/netwerk-incluvisie-werkgevers (https://www.incluvisie.nl/projecten/netwerk-incluvisie-werkgevers). 

Er hoeft geen match uit te komen (mag wel natuurlijk) en er hoeft niets opgelost te worden, alles kan en mag gezegd en gevraagd worden door beide partijen. Trefwoorden: openheid, gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen en respect. De gespreksleider is een professional die uit ervaring weet wat het betekent om met een arbeidsbijzonderheid te leven én te werken. En wie weet ziet u na dit gesprek weer nieuw (Inclusief) Perspectief voor uw personeelsprobleem.
 

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Roos Hoelen via roos@incluvisie.nl (mailto:roos@incluvisie.nl) of 06-20915820.

 

Aangeleverd door: Incluvisie (https://www.incluvisie.nl/)

Inclusief Perspectief 2 Inclusief Perspectief 2