Werkzaamheden kruising N248 Waardpolderhoofdweg

Bron: WaakSaam

In oktober 2023 heeft WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland werkzaamheden uitgevoerd voor het verkeersveiliger maken van de kruising N248 Waardpolderhoofdweg. Na uitvoering van deze werkzaamheden zijn er nog een aantal restpunten die zij moeten uitvoeren. Deze afrondende werkzaamheden worden in het weekend van 1 en 2 juni uitgevoerd. WaakSaam werkt elke dag tot uiterlijk 20.00 uur.

 

Omleidingsroute doorgaand verkeer
Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren moet WaakSaam dit deel van de N248 afsluiten voor al het gemotoriseerde verkeer van zaterdag 1 juni, 07.00 uur tot uiterlijk zondag 2 juni, 20.00 uur. Voor het (brom)fietsverkeer is er geen hinder. Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via N241 en N242.  

 

Omleidingsroute bestemmingsverkeer
Kolhorn is vanuit de richting Schagen bereikbaar via de N248. Vanuit de richting Middenmeer is Kolhorn niet bereikbaar en is er een omleidingsroute via de Nieuwesluizerweg / Waardpolderhoofdweg. De kruising Waardpolderhoofdweg blijft open met een halve rijbaanafsluiting. Dit betekent dat verkeer om en om over de kruising wordt begeleid.

 

Heeft u vragen over dit bericht?

 

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl (mailto:servicepunt@noord-holland.nl)

 

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

 

Bron: WaakSaam (https://waaksaam.com/nieuws/)

N248 - Kolhorn N248 - Kolhorn