Thuis in gemeente Schagen - Werkgeversmerk

Aangeleverd door: gemeente Schagen

Vanuit de gemeente Schagen is een pay off vastgesteld die de gemeente gebruikt om zichzelf als aantrekkelijke werkgever te positioneren. De campagne heeft de titel ‘Thuis in gemeente Schagen’ gekregen. De gemeente denkt dat dit werkgeversmerk ook goed te gebruiken is door Ondernemend Schagen. Als deze pay off ook door ondernemers gebruikt gaat worden, kunnen alle partijen elkaar versterken en kan er een krachtig merk ontstaan. De gemeente Schagen gebruikt daarbij de volgende omschrijving in de communicatie:

‘Thuis in gemeente Schagen’
Van bollenvelden tot aan de kust. Van winkelen in de stad, of uitwaaien aan het strand. Met prachtige dorpen is er voor elk wat wils in de Kop van Noord-Holland. Een gemeente waar je jezelf kunt zijn en waar je je veilig voelt. Waar je kunt groeien en ontwikkelen. Waar je geluk en voldoening vindt. Waar we ons graag thuis voelen.

U kunt deze pay off vrij gebruiken. Deze bestanden mogen niet aangepast worden. Heeft u een groter bestand nodig?  Of heeft u vragen dan kunt u deze sturen naar communicatie@schagen.nl (mailto:communicatie@schagen.nl)

 

Aangeleverd door: gemeente Schagen (https://www.schagen.nl/)

Screenshot 2023-11-29 at 22-02-59 Thuis in gemeente Schagen Screenshot 2023-11-29 at 22-02-59 Thuis in gemeente Schagen
Screenshot 2023-11-29 at 22-01-27 Gemeente Schagen LinkedIn Screenshot 2023-11-29 at 22-01-27 Gemeente Schagen LinkedIn
Thuis_in_gemeente_Schagen_Wit Thuis_in_gemeente_Schagen_Wit
Thuis_in_gemeente_Schagen_Zwart Thuis_in_gemeente_Schagen_Zwart