KWS Infra voert vanaf maandag 20 november 19:00 tot zaterdag 25 november 6:00 onderhoudswerkzaamheden uit aan Scholeksterlaan in Schagen

Aangeleverd door: KWS

De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van Gemeente Schagen.

Wat gaat er gebeuren?
Het asfalt is aan vervanging toe. De werkzaamheden die KWS Infra uitvoert zijn het frezen van het asfalt, het aanbrengen van de nieuwe asfaltlagen en het aanbrengen van belijning.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt de weg ‘s nachts afgesloten voor doorgaand verkeer. Het werkvak is in het rood op de kaart weergegeven.

Kaart 1: locatie werkvak
Wat betekent dit voor u?
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de nacht. Tijdens de werkzaamheden wordt de Scholeksterlaan afgesloten voor doorgaand verkeer. Overdag wordt de bebording afgedraaid en is de weg weer bereikbaar.
Woningen en bedrijven binnen het werkvak blijven bereikbaar, behalve in de nachten wanneer er gefreesd en geasfalteerd wordt. Wel kunt u hinder ervaren van de overige werkzaamheden. Mogelijk moet u even wachten voordat u kunt passeren i.v.m. de beperkte wegbreedte.

KWS Infra verzoekt u om rustig te rijden vanwege de veranderde situatie. Daarnaast vragen zij u om rekening te houden met de veiligheid van de werknemers. In het werkvak geldt een maximum snelheid van 30 km/h, op de locaties waar er gewerkt wordt graag stapvoets passeren.


Tijdens het werk zullen er diverse machines in de straat rijden (kranen, vrachtwagens, etc.). De machinist verwacht niet dat er bewoners rondom zijn machine lopen. Maak daarom voor uw eigen veiligheid altijd eerst oogcontact met de machinist voordat u in de buurt van een machine komt. Om u hieraan te herinneren plakken er op al onze machines gele stickers met de tekst “Zie je mij, Zie ik jou”
In geval van nood is uw woning en/of bedrijf uiteraard altijd bereikbaar voor nood- en hulpdiensten. De nood- en hulpdiensten zijn hiervan op de hoogte.

Planning
De planning is mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer kunnen werkzaamheden uitlopen of kan er besloten worden om op een andere dag te asfalteren. Indien dit het geval is, wordt u daarover geïnformeerd. KWS Infra werkt ’s nachts tussen 19:00-06:00. Binnen deze periode kunt u geluiden horen door onze werkzaamheden. Zij streven ernaar om zo min mogelijk hinder te veroorzaken, maar enige hinder is niet te voorkomen. Zij vragen om uw begrip daarvoor.

De huidige planning is als volgt samengevat:
- Start werkzaamheden: maandag 20 november 19:00
Tijdens het frezen en asfalteren is doorgang niet mogelijk:
• Frezen: in de nacht van 20 op 21 november tussen 19:00-06:00
• Asfalteren: in de nacht van 21 op 22 november tussen 19:00-06:00
• Asfalteren: in de nacht van 23 op 24 november tussen 19:00-06:00
Voor de veiligheid van de medewerkers vragen ze rustig te rijden in het werkvak en de getoonde aanwijzingen te volgen. KWS Infra verwacht de werkzaamheden af te ronden op zaterdagochtend 25 november 6:00 uur.

Verdere informatie
Wilt u op de hoogte blijven van dit project en eventuele wijzigingen? Ga dan naar www.kws.nl/app (http://www.kws.nl/app) en volg de instructie. U kunt de app ook direct op uw telefoon of tablet downloaden via uw app store. Volg project “Scholeksterlaan (Schagen)” door deze te zoeken op de kaart en aan te vinken als favoriet.

Indien u vragen, klachten of opmerkingen heeft over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen per mail via cdijkman@kws.nl (mailto:cdijkman@kws.nl), via telefoonnummer +316 15878704 of via de KWS-app.

 

Aangeleverd door: KWS Infra (https://www.kws.nl/)

23.02.0750.2 641577 Scholeksterlaan Schagen oml V1 (002) 23.02.0750.2 641577 Scholeksterlaan Schagen oml V1 (002)
23.02.0750.1 641577 Scholeksterlaan Schagen afz V1 23.02.0750.1 641577 Scholeksterlaan Schagen afz V1