Verwijderen ‘zonken ‘ in de N248/Schagerweg nabij industrieterrein Robbenplaat (Wieringerwerf) – gemeente Hollands Kroon

Aangeleverd: WaakSaam

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit op de N248/Schagerweg tussen kruising Schelphorst en rotonde Westrak/Zuidrak, nabij industrieterrein Robbenplaat in Wieringerwerf. Op dit deel van de N248 worden enkele zonken (oneffenheden) in de weg verwijderd. De werkzaamheden starten op dinsdag 17 oktober, 07.00 uur en zijn uiterlijk donderdag 19 oktober, 17.00 uur gereed. Helaas konden ze deze werkzaamheden niet integreren in de werkzaamheden op de N240 tussen 22 september en 6 oktober en moet dit werk separaat uitgevoerd worden.

 

Omleidingsroute doorgaand verkeer
Tijdens de werkzaamheden is het werkgebied afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer en geldt een omleidingsroute. Het industrieterrein Robbenplaat is voor bestemmingsverkeer vanuit beide richtingen bereikbaar. Voor het (brom)fietsverkeer is er geen hinder.

 

Heeft u vragen over dit bericht?
Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl (mailto:servicepunt@noord-holland.nl)

 

WaakSaam
WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

 

Bron: WaakSaam (https://waaksaam.com/nieuws/verwijderen-zonken-n248/)

N248 N248