Ondernemers en organisaties met een online marketing vraagstuk gezocht

Aangeleverd door: Schager Uitdaging

De tweedejaars studenten van de opleiding E-commercespecialist bij Vonk Schagen zijn op zoek naar ondernemers en organisaties die een uitdaging hebben op het gebied van online marketing.

Wat zoeken ze precies:

- Een klein bedrijf, goed doel of vrijwilligersorganisatie die door kleine budgetten zelf geen online marketing specialist kunnen inhuren.

- Deze organisatie kan hulp gebruiken bij het maken van een website, het opzetten van een social media strategie, het maken van nieuwsbrieven of het plaatsen van online advertenties.

- Vanuit de organisatie vragen we bereidheid tot het geven van een briefing en wekelijkse feedback en, indien nodig, budget voor webhosting of adverteren. Onze studenten kunnen over dat laatste adviseren.

- Aan het eind van de periode (die gemiddeld 6 weken duurt) wordt het product of de dienst opgeleverd. Vonk vraagt daarvoor aanwezigheid van de organisatie, een review en een kleine vergoeding voor het opgeleverde werk (denk bijvoorbeeld aan taart, een uitje, lunch etc).


Aangemelde projecten worden over het schooljaar verdeeld. Vonk neemt hier contact over op. Bent of kent u een dergelijke ondernemers, neem dan direct contact op met Celine Smith van Vonk via csmith@rockopnh.nl (mailto:csmith@rockopnh.nl).

 

Aangeleverd door: Schager Uitdaging (https://nuvraagenaanbod.nl/23-00158-gezocht-ondernemers-en-organisaties-met-een-online-marketing-vraagstuk)

Screenshot 2023-09-13 at 11-35-29 Gezocht Ondernemers en organisaties met een online marketing vraagstuk Screenshot 2023-09-13 at 11-35-29 Gezocht Ondernemers en organisaties met een online marketing vraagstuk